Acasă Social Câți bani cheltuie angajații din Ilfov pentru cadouri

Câți bani cheltuie angajații din Ilfov pentru cadouri

DISTRIBUIȚI

Gadgeturile se află pe primul loc în topul darurilor pe care caută să le cumpere angajații din județul Ilfov în preajma Crăciunului, cu ocazia Secret Santa, traditie americană devenită populară în ultimii ani și pe plan local.

Tot mai multe companii din România au adoptat ziua Secret Santa, în care angajații își acordă reciproc daruri, în urma unei trageri la sorți. De regulă, reprezentanții companiilor stabilesc un buget în care trebuie să se încadreze angajații participanti la Secret Santa.

Un angajat din Ilfov cheltuie între 65 și 90 de lei pentru cadoul pe care îl face unui alt coleg de birou, anul acesta, arată un studiu realizat de Giftforyou.ro. Analiza a luat în considerare și căutările înregistrate de Google pentru 20 de cuvinte referitoare la cadourile de Secret, în perioada octombrie – noiembrie 2017, comparativ cu același interval din 2016.

”Interesul românilor pentru Secret Santa este din ce în ce mai ridicat, iar acest lucru se vede și prin evoluția anuală a bugetului pentru cadouri. La nivelul întregii țări, angajații vor aloca un buget mediu de peste 70 de lei pentru Secret Santa 2017, cu 20% mai mult decât anul trecut. Angajații nu sunt dispuși doar să aloce mai mulți bani pentru cadourile colegilor, ci și să se documenteze mai bine, aspect vizibil și în timpul tot mai mare pe care îl petrec pe site, în căutarea darului perfect”, declară Raluca Pencu, director de marketing și vânzări în cadrul Giftforyou.ro. – R. A.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + eleven =