Acasă Anunturi 18 decembrie 2015, zi istorică pentru România

18 decembrie 2015, zi istorică pentru România

DISTRIBUIȚI

deveselu-scutJohn Heffern, adjunct al asistentului pentru Afaceri Europene al secretarului de Stat american, anunţă că sistemul de apărare antirachetă de la Deveselu va deveni activ la 18 decembrie a.c., a declarat miercuri, la Washington, pentru Radio România Actualităţi (RRA), oficialul american.

John Heffern a participat, miercuri, la Biblioteca Congresului Statelor Unite, la o recepţie dedicată Zilei Naţionale a României. Activarea sistemului de apărare antirachetă de la Deveselu la 18 decembrie ”demonstrează foarte, foarte puternic o bună guvernare, transparenţă şi lupta anticorupţie”, a declarat acesta, citat de Agerpres.
Despre situaţia de securitate din regiune, el a atras atenţia că există ”provocări de peste tot”. ”Dinspre Est avem, desigur, probleme cu agresiunea Rusiei în Ucraina, avem probleme în Sud, de asemenea. Din perspectiva poziţionării sale geografice şi a angajamentului politic, România este importantă pentru noi, pentru a putea face faţă acestor provocări”, a subliniat Heffern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here