Acasă Anchete 18 percheziții într-un dosar penal de contrafacere (VIDEO)

18 percheziții într-un dosar penal de contrafacere (VIDEO)

DISTRIBUIȚI
Sursa video IPJ Ilfov

Peste 6.000 de produse, posibil contrafăcute, în valoare de aproximativ 900.000 de lei, au fost indisponibilizate de polițiștii ilfoveni în urma a 18 percheziții la standuri din trei complexe comerciale și la societăți comerciale.

Potrivit IPJ Ilfov, în cursul zilei de astăzi (9 martie a.c.), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 18 percheziții, în județul Ilfov (6) și în București(12).

Activitățile s-au desfășurat la standuri din trei complexe cormerciale, precum și la sediile și punctele de lucru ale unor societăți comerciale, bănuite de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În urma activităților de verificare și percheziționare, polițiștii au indisponibilizat peste 6.000 de produse posibil contrafăcute, constând în articole de îmbrăcăminte, ce purtau însemnele unor mărci consacrate. Valoarea produselor este estimată la 900.000 de lei.

Perchezițiile ai fost sprijinite si de polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și criminaliști ai IPJ Ilfov.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal constituit la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, mai menționează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here