Acasă Politic EBA se întoarce

EBA se întoarce

DISTRIBUIȚI

Colegiul Naţional al PMP a validat, duminică, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.  Lista canidaților PMP București pentru Camera Deputaților va fi deschisă de președintele Eugen Tomac, iar cea pentru Senat de Cristian Diaconescu.

Anunțul a fost lansat de președintele PMP, Eugen Tomac, la finalul ședinței Colegiului Național. Întrebat dacă și Elena Băsescu se va regăsi pe listele de candidați, Tomac a răspuns  că ”subiectul” nu a fost discutat în partid. ”Nu pot să vă confirm şi nici nu pot să vă infirm. Tot ce pot să vă spun este că Elena Băsescu este membru PMP de la crearea partidului. La şedinţa de astăzi nu am discutat acest subiect”, a răspuns Tomac, conform news.ro.

Întrebat dacă va atinge scorul de 10% pe care declară că l-a stabilit la nivel de partid, Tomac a precizat că ”şi după alegerile parlamentare PMP va face ceea ce trebuie pentru ţară”. ”Viaţa merge înainte, democraţia nu poate fi suspendată, motiv pentru care şi noi, ca partid, ne-am pregătit de alegeri. PMP este al treilea partid ca număr de aleşi după PSD şi PNL, suntem încrezători în şansele noastre. Suntem singurul partid parlamentar care a cerut în Parlament să fie pus în aplicare rezultatul referendumului din 2009 privind reducerea numărului de parlamentari. Este inadmisibil că niciun partid politic nu a depus în Parlament o iniţiativă prin care să reducă numărul de parlamentari”, a declarat Tomac. Foto Bzi.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here