Acasă Info Local 46 DE AGENTI DE POLITIE INCADRATI DIN SURSA EXTERNA LA IPJ ILFOV

46 DE AGENTI DE POLITIE INCADRATI DIN SURSA EXTERNA LA IPJ ILFOV

DISTRIBUIȚI

noi politisti IPJ IlfovJoi, 19 ianuarie a.c., la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de credinţă de către noii agenţi de poliţie, încadraţi din sursă externă. Cei 46 de polițiști au fost încadrați ca urmare a promovării examenului organizat în cursul lunii noiembrie 2016, pentru ocuparea funcțiilor din sursă externă la Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov.

Noii agenți de poliție au jurat să respecte Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplice în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să îndeplinească cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce le revin potrivit funcţiei şi să păstreze secretul profesional.

După sustinerea jurământului, noii poliţişti vor fi repartizaţi la Polițiile Orășenești, pe segmente de ordine publică și poliție rutieră, pentru care s-au înscris la examen, iar la începutul lunii februarie vor pleca la cursuri de instruire, la şcolile de agenţi ale Ministerului Afacerilor Interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here