Acasă Info Local Continuă gâlceava politică la Voluntari

Continuă gâlceava politică la Voluntari

DISTRIBUIȚI

SecaraContinuă gâlceava între candidatul PNL pentru Primăria Voluntari, deputatul Florin Secară, și primarul Florentin Pandele. Edilul este acuzat că ”a demonstrat, până acum, că din punctul său de vedere, Poliţia Locală nu este altceva decât un instrument politic, iar preocupările sale trebuie să fie altele, măcar în această campanie electorală. Mai exact, să se afle pe urmele mele oriunde în campanie şi să mă supravegheze îndeaproape. Mă simt ca şi cum aş avea bodyguarzii mei personali, dar plătiţi din banii locuitorilor din Voluntari, pentru ca dl. Pandele să afle, direct de la Poliţia Locală, care sunt paşii pe care îi fac”, declară Secară. ”Zilele trecute, un om a fost împuşcat mortal pe strada Matei Millo din Voluntari. Nu ştiu cum poate să doarmă liniştit noaptea primarul Voluntari, Florentin Pandele, ştiind că străzile din Voluntari nu sunt sigure şi că astfel de lucruri se pot întâmpla în oraşul nostru. Nu am auzit ca autorităţile locale să ia vreo măsură de securitate urmare a evenimentului de zilele trecute şi să aibă grijă de securitatea locuitorilor din Voluntari prin suplimentarea efectivelor de Poliţie Locală, de exemplu”.

După cum se știe, recent, în timp ce încerca să stea de vorbă cu cetăţenii din Pipera, deputatul Secară a avut un conflict cu ”un grup de oameni turbulenţi”. Dorind să aplaneze conflictul, când a urcat în maşină, încercând să plece, s-a trezit cu respectivii în faţa maşinii, blocându-l și înjurându-l. Secară a sunat la 112 dar Poliţia nu a intervenit, susținând că nu este de competența ei să îi păzească pe candidați. La faţa locului a ajuns între timp şeful Poliţiei Locale din Voluntari care, potrivit lui Secară, şi-a încurajat subordonaţii să îl hărţuiască, ignorându-i cu desăvârşire pe cetăţenii violenţi. Parlamentarul încolţit le-a spus poliţiştilor că va suna din nou la 112, iar aceştia l-au ameninţat  că, dacă sună la numărul de urgenţă, îl vor amenda, lucru care s-a şi întâmplat. Alături de Secară, au fost amendaţi şi tinerii care îl însoţeau pe acesta la discuţiile cu locuitorii cartierului Pipera din oraşul Voluntari. Lucrurile s-au liniştit când la faţa locului au ajuns, în urma celui de-al doilea apel telefonic al lui Secară la 112, reprezentanţii Jandarmeriei.

PandelePrimarul Pandele, care a aflat ”cu surprindere din presă” despre agresiune, îl acuză, la rându-i, pe Secară, că face campanie electorală, contrar legii și îi atrage atenția că îl va da în judecată. Mai mult, edilul spune că deputatul este cel care a amenințat un polițist că îl dă afară din serviciu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here