Acasă Info Local 81 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA PROTECȚIEI CIVILE ÎN ROMÂNIA

81 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA PROTECȚIEI CIVILE ÎN ROMÂNIA

DISTRIBUIȚI

protectia civilaLa 28 februarie a.c., la Casa de Cultură din localitatea Otopeni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Codrii Vlăsiei” al judeţului Ilfov a organizat o activitate cu prilejul împlinirii a 81 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în Romania.

Această zi constituie prilejul de a exprima aprecierea aparte pentru acţiunile celor care au contribuit de-a lungul timpului la asigurarea integrităţii fizice şi materiale a populaţiei. Prezenţi acolo unde datoria le-a cerut-o, împreună cu celelalte componente ale sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, specialiştii Protecţiei Civile au demonstrat profesionalism şi devotament în misiunile de salvare a vieţii şi diminuare a pagubelor materiale.

Modul de gestionare a inundaţiilor din ultimii ani, fenomenelor meteo deosebite ale iernilor aspre sau celorlaltor accidente şi calamităţi a dat dovada implicării şi experienţei personalului în asigurarea măsurilor de protecţie civilă.

Inspectorul șef al ISU Ilfov, colonelul Claudiu Cristian Avram, a adresat întregului personal ”sincere urări de împliniri şi satisfacţii în activitatea profesională, sănătate şi bucurii în viaţa personală şi de familie!”

Activitatea de la Otopeni s-a încheiat cu o expoziţie de prezentare a tehnicii şi materialelor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here