Acasă Anchete A fost prins hoțul din Pipera

A fost prins hoțul din Pipera

DISTRIBUIȚI

La 14 martie a.c., în jurul orelor 01.00 polițistii ilfoveni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au desfășurat o acțiune de prindere a unei persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furturi din locuințe. Persoana în cauză, un tânăr de 26 de ani, din comuna Berceni, a fost surprinsă în timp ce încerca să pătrundă ilegal într-un imobil din Voluntari.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada decembrie 2017 – martie 2018, tânărul a pătruns în mai multe locuințe de lux din cartierul Pipera din oraşul Voluntari, printre care și cea a lui Gheorghe Hagi, de unde a furat sume de bani și bunuri de valoare: bijuterii, ceasuri, obiecte de artă, veselă din argint etc. Prejudiciul este estimat la 80.000 de euro.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și a fost prezentat în această dimineață instanţei, cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările sub aspectul săvârșirii a nouă infracțiuni de furt calificat şi două tentative la infracţiunea de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here