Acasă Info Local A început al doilea tratament pentru combaterea căpușelor

A început al doilea tratament pentru combaterea căpușelor

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului București, prin Compania Municipală Eco Igienizare, a început la 9 mai 2022, aplicarea celui de-al doilea tratament pentru combaterea căpușelor, din cele patru programate anul acesta în Capitală.

Operațiunile de combatere a căpușelor se desfășoară pe toate zonele de vegetație, spații verzi aflate în proprietatea Municipalității, respectiv parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire, spații, terenuri aferente imobilelor cu spații destinate locuințelor colective (asociații de locatari/proprietari), cămine de elevi și locuințe sociale.

Tratamentele sunt aplicate zilnic, între orele 07.00 – 15.00, în funcție de condițiile meteorologice. Pentru realizarea acestei activități, angajații CMEIB S.A. intervin cu 12 utilaje de mare capacitate (ULV) și cu autoutilitare Dokker, dotate cu atomizoare portabile.

Produsul biocid folosit pentru combaterea căpușelor este MICROSIN, în concentrație de 0,5%. Acesta este aprobat de Ministerul Sănătății și nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor.

Compania Municipală Eco Igienizare București a pus la dispoziție numărul de Dispecerat non-stop – 0752.041.898  și email sesizari@cmeib.ro, unde cetățenii pot face sesizări și reclamații în legătură cu apariția unor focare de infestare în Capitală. Foto: Mainsnsews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here