Acasă Info Local ADRIAN PETCU, NOUL PREFECT DE ILFOV

ADRIAN PETCU, NOUL PREFECT DE ILFOV

DISTRIBUIȚI
foto: Viitorul Ilfovean
foto: Viitorul Ilfovean
foto: Viitorul Ilfovean

În ședința de miercuri, 22 aprilie 2015, Daniel Mihai Rășică a fost înlocuit în funcția de prefect al județului Ilfov cu Adrian Petcu.

Adrian Petcu a fost până acum consilier în cadrul Instituției Prefectului Județului Ilfov. Locuiește în Mogoșoaia, soția sa fiind judecător, fosta președintă a Tribunalului Ilfov, actualmente membru CSM. Potrivit declarației de avere din 2014, noul prefect deține două autoturisme, ceasuri și bijuterii în valoare de 10.000 de euro și are, printre altele, un împrumut bancar de 15.000 de euro, scadent în 2034, și unul scadent în 2017, către o persoană fizică, de 138.500 de euro.

1 COMENTARIU

 1. Unora diavolul le dă chip de sinceritate, de adevăr, etc. însă dincolo, în adâncul ochilor, arde iadul! @Apex

  Caracatita PSD si a altor partide … Gabriela Firea, Politic … Petcu Adrian, Administratie … Judecator Petcu Roxana Ioana, sotia lui Petcu Adrian, Justitie … Sotii Gabriela Firea si Florian Pandele impreuna cu nasul, finul Gigi Becali si altii, sunt Baroni peste cele mai scumpe terenuri din Romania ! S-a furat din greu si … au nevoie de protectie!

  Unora diavolul le dă chip de sinceritate, de adevăr, etc. însă dincolo, în adâncul ochilor, arde iadul! @Apex

  Caracatita PSD si a altor partide … Gabriela Firea, Politic … Petcu Adrian, Administratie … Judecator Petcu Roxana Ioana, sotia lui Petcu Adrian, Justitie … Sotii Gabriela Firea si Florian Pandele impreuna cu nasul, finul Gigi Becali si altii, sunt Baroni peste cele mai scumpe terenuri din Romania ! S-a furat din greu si … au nevoie de protectie!

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=205874819791981&set=oa.1057622740945811&type=3&theater

  Axa … coruptie si-a furtului de terenuri! Unul din capul retelei a cazut, Neculai Ontanu!

  Raul Colentina are o salba de lacuri care se intinde de la Baneasa pana la Cernica. De-a lungul acestui rau si a lacurilor sale, sunt cele mai valoroase terenuri din Romania si raiul hotilor de terenuri! Suprafetele de teren de-a lungul acestor lacuri, au facut obiectul unui furt masiv prin … Axa interlopa … Soseaua Pantelimon-Fundeni, Sector 2, oras Pantelimon, Comuna Dobroesti – sat Fundeni si … oras Voluntari- Pipera. O felie uriasa de tort din suprafata Bucurestiului a fost la cheremul interlopilor oficiali din aceste localitati!

  Baronatul Gabriela Firea – Florian Pandele, oras Voluntari … Dobroesti-sat Fundeni … oras Pantelimon si Soseaua Pantelimon – Fundeni, lacurile si raul Colentina, se vor elibera. Cine nu viseaza un teren de sute de mii sau de milioane de euro pentru o vila si un domeniu, a la `Dragnea, pe degeaba, pe malul lacurilor respectivelor localitati? Inghesuiala la furat terenuri a fost mare, iar batalia pentru a le pastra, acum, este si mai mare.

  Caracatita din Nord estul Bucurestiului incepe sa se prabuseasca. Ontanu … a cazut, Primar sector 2 … Primar Condu Valentin Laurentiu, condamnat penal si … ce vrea noul primar interimar al primariei comunei Dobroesti –sat Fundeni, a inceput sa se vada, apoi …ce va face noul primar daca va fi ales dintre fostii consilieri, majoritatea interlopi, vom vedea! Florian Pandele “end” Gabriela Firea, oras Voluntari sunt vecini cu Dobroesti-sat Fundeni primarii prietene in furtul de terenuri apoi cu baronatul lui Ontanu. La toti le va veni randul! Nu fugiti si nici nu va fie frica ca veti fi inghesuiti in Beciul Domnesc. Va asteapta la rand cu rabdare. Mai intai capetele mari!

  Furt de proprietati, terenuri si fonduri publice. A cazut “capul “ Ontanu, unul dintre capii grei ai interlopilor oficiali, mana dreapta a lui Gabriel Oprea si a altora pe parcursul vietii lui de interlop oficial. Generalii de izmene! Felia mare de tort reprezentata de catre suprafata localitatilor amintite, are mii de hectare furate.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=200916256954504&set=gm.1688840951390237&type=3&theater

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here