Acasă Economie AJOFM Ilfov: 1.000 de locuri de muncă vacante

AJOFM Ilfov: 1.000 de locuri de muncă vacante

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 14 noiembrie 2019, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov sunt înregistrate 987 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 74 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 245 pentru studii medii, 337 pentru muncitori calificaţi şi 351 pentru muncitori necalificaţi.

Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov, a declarat că profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt ajutor de bucatar, morar, stivuitor, tapiter, lacatus mecanic, sudor, fierar betonist, casier, agent de securitate, lucrator comercial etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, Sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. Ilfov sau la punctele de lucru ale AJOFM Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here