Acasă Economie AJOFM Ilfov organizează Bursa generală a locurilor de muncă

AJOFM Ilfov organizează Bursa generală a locurilor de muncă

DISTRIBUIȚI

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov organizează, la 12 aprilie 2019, “Bursa generală a locurilor de muncă”, la care sunt așteptați să participe angajatori cu locuri de muncă vacante și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și oferței locurilor de muncă, evenimentul venind în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă, după cum declară Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau să se orienteze/reorienteze profesional.

Angajatorii care doresc să participe la această acțiune sunt rugați să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situația locurilor de muncă vacante“, anexa nr.1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările și completările ulterioare, până la data de 9 aprilie 2019. – ROZALIA ANDRAȘ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here