Acasă Info Local Covor asfaltic nou pe mai multe drumuri județene

Covor asfaltic nou pe mai multe drumuri județene

DISTRIBUIȚI

Zilele acestea au început lucrările de reparații cu Serviciul Public de Întreţinere Drumuri Judeţene, din subordinea Consiliului Judeţean Ilfov, pe DJ 110 J (care leagă Siliștea Snagov de Snagov), între localitățile Şanţu Floreşti şi Complexul Astoria, pe o porțiune de doi kilometri.

În ordinea priorităților, se va turna covor asfaltic și pe următoarele drumuri: DJ 101N (DN1 – Izvorani), în localitatea Izvorani, pe o porțiune de un kilometru, DC 182 (Ciolpani – Piscu), integral, pe cei 6 kilometri, DJ 101B , între Periș și Tâncăbești, pe o porțiune de 8 kilometri, J 400 (Măgurele – Dărăști), integral, pe cei 4,5 kilometri.

De asemenea, a fost începută execuția marcajelor (longitudinale, axiale, treceri de pietoni) cu vopsea termoplast. Se lucrează pe DJ 101N, de la DN1 – Ciolpani până la intersecția cu Palatul Snagov, pe o porțiune de 11 kilometri. Următoarele drumuri pe care se vor executa marcaje sunt DJ 101B Periș – DN1- Snagov- Gruiu, pe o porțiune de 39 de kilometri, DJ 601 Bolintin-Vale – Ciorogârla – Autostrada A1, pe o porțiune de 7 kilometri, DJ 601A Șoseaua de Centură- Dragomirești-Vale – Bâcu (pe o porțiune de 10 kilometri, DJ 143 Dragomirești-Deal – Bâcu, pe o porțiune de 5 kilometri.

Marian Petrache, președintele CJ Ilfov: “Orice administrație publică trebuie să aibă ca scop creșterea calității vieții cetățenilor ei. Iar calitatea vieții înseamnă, în primul rând, dezvoltare economică. Nu putem avea dezvoltare economică fără afaceri prospere. Investitorii nu vor veni însă, dacă nu au pe unde să meargă. Pe drumuri proaste și ambulanțele ajung mai greu, aprovizionarea se face încet, iar circulația rutieră dă bătăi decap. Tocmai de aceea, drumurile sunt prioritare pentru noi. Reabilităm șosele cu bani europeni, dar facem lucrări și din fonduri proprii, cu serviciul propriu“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here