Acasă Info Local AJOFM ILFOV REAMINTEȘTE

AJOFM ILFOV REAMINTEȘTE

DISTRIBUIȚI

angajari-absolventiAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov aminteşte tuturor absolvenţilor de studii superioare care au susţinut licenţa în iulie că se pot înscrie în baza de date a agenţiei, pentru a putea primi ajutorul de şomaj. Indemnizaţia de şomaj se acordă pe o perioadă  de șase luni şi este în cuantum de 250 de lei lunar. Bineînţeles, indemnizaţia se dă doar celor care nu îşi găsesc un loc de muncă.

Conform Legii nr.76/2002, absolvenţii au la dispoziţie 60 de zile pentru a-şi depune dosarele, începând cu 1 august până la 30 septembrie. Pentru a primi banii, absolvenţii trebuie să deţină diploma de absolvent cu licenţă şi să nu urmeze o altă formă de învăţământ, inclusiv master.

Documentele necesare în dosar sunt copii după cartea de identitate, diplomă de licenţă sau adeverinţă de absolvire (original sau copie legalizată), adeverinţă medicală din care să rezulte că este apt pentru muncă, adeverinţă fiscală eliberată de organele financiare teritoriale care să dovedească veniturile proprii impozabile şi un dosar plic. Pentru informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here