Acasă Educatie ALBĂ CA ZĂPADA ȘI PITICII!

ALBĂ CA ZĂPADA ȘI PITICII!

DISTRIBUIȚI

gradinita 2 

Ca în fiecare zi la Rița Gărgărița din Brănești, la grupa mare, “Albă ca Zăpada și piticii” a fost o mică sărbătoare! Toate activitățile mai complicate, mai puțin complicate, mai distractive, mai serioase, mai haioase au fost o bucurie pentru pitici și pentru doamna lor – doamna Teo – “cea mai bună doamnă din tot Universul!” cum îi spun copiii.

Fără ca măcar să realizăm a venit și serbarea-spectacol ”,Adio grădiniță!” Momentul când realizăm că suntem mari, că mergem la grupa pregătitoare…este momentul când ne despărțim de cea mai minunată doamnă! Doamna Teo!

6 iunie 2015… ziua în care “aș vrea să fiu un oarecare, să daruiesc la întâmplare”, în schimb a fost ziua când am fost Tuși….și nu doar Tuși a lu’ Bia …am fost cea mai mândră Tuși care a primit un moment de neuitat … pe care o să-l prețuiesc toată viața mea! Un moment pe care cu greu îl accept în acest moment…

Spectaolul de astăzi al Albei ca Zăpada și al piticilor, pus în scenă cu ajutorul prietenului lor Teo Magic, a fost spectacolul de ”Adio grădiniță!”

Cândva, cu mult, mult timp în urmă…acum aproape doi ani …plângeam la prima  serbare – spectacol la care a participat Bia alături de doamna și colegii ei de la grupa mică pe atunci… și îmi venea să merg la copil să-l îmbrățisez  chiar în mijlocul spectacolului… în mijlocul dansului clasic… în mijlocul momentului de engleză… ce să mai… cu greu m-am abținut!

Cu greu m-am abținut și astăzi să fac un așa lucru ”,rușinos”, iar astăzi chiar dacă spectacolul a fost magic, am plâns pentru că am fost tristă… când au trecut ani de grădi… când ne faceam griji că Bia nu vrea să meargă la grădi… când a crescut așa de mare și de la toamnă va merge la școală?

Mulțumim doamna Teo pentru tot ce ne-ai învățat, pentru că ne-ai certat, pentru că ne-ai iubit, pentru că ne-ai implicat în tot felul de proiecte, unele mai interesante decât altele, pentru că ne-ai arătat că există magie, pentru că ne-ai arătat că atunci când ne propunem să ajutăm pe cineva nu contează că suntem mici, putem impresiona pe toată lumea  prin efortul nostru. Mulțumim doamna pentru tot ce ne-ai învățat să ne jucăm, să ne distrăm, să ne hlizim, să fim serioși, să fim cei mai deștepți. Mulțumesc doamna Lenuța că ne-ai îngrijit, că ai rezolvat toate micile boacăne pe care le-am făcut. Mulțumim doamna Raluca pentru orele de engleză, pentru efortul depus atunci când nici în română nu ne prea înțelegeam. Și nu în ultimul rând, mulțumim doamna Cristina pentru orele de dans și pentru momentele magice la care ne-ai făcut părtași …momente care ne-au făcut să stăm cu sufletul la gură, momente în care am uitat să mai respirăm. Vă iubim doamnelor!

Și așa se încheie un capitol din povestea Biancăi! Pentru că suntem o familie cu adevărat norocoasă, avem în viața noastră două zâne! Micuța zână Bianca, cea care ne-a schimbat viața cu apariția, ne-a înfrumusețat viața cu veselia ei, și Zâna Teo, care așa cum îi spune și numele, ne-a fost ”dăruita de Dumnezeu” pentru a-i influența viata micuței zâne și pentru a ne da tuturor trei ani de amintiri magice! În curând va începe un nou capitol. Pe care îl așteptăm cu nerăbdare! – Prof. TEODORA GHEORGHE, Grădinița ”Rița Gărgărița” Brănești

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here