Acasă Economie LICENŢELE DE TRASEU ÎNTRE BUCUREŞTI ŞI ILFOV, VALABILE PÂNĂ LA 31 DECEMBRIE...

LICENŢELE DE TRASEU ÎNTRE BUCUREŞTI ŞI ILFOV, VALABILE PÂNĂ LA 31 DECEMBRIE 2015

DISTRIBUIȚI

licentePlenul Camerei Deputaţilor a adoptat, la 10 iunie, proiectul de lege pentru aprobarea unei ordonanţe de urgenţă privind prelungirea valabilităţii licenţelor de traseu între Bucureşti şi Ilfov până la 31 decembrie 2015. Deputaţii au aprobat proiectul de lege cu 276 voturi ”pentru”, două ”împotrivă” şi o ”abţinere”.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea OUG 42/2014 pentru prelungirea valabilităţii licenţelor de traseu şi a programului de transport, în baza cărora se efectuează serviciile regulate de transport de persoane între municipiul Bucureşti şi localităţile judeţului Ilfov, precum şi pentru evitarea impactului negativ asupra bugetului de stat prin diminuarea veniturilor încasate ca urmare a neplăţii taxelor şi impozitelor aferente activităţilor de transport persoane care sunt desfăşurate în afara/lipsa cadrului legal în vigoare. Potrivit actului normativ, termenul se prorogă până la data de 31 decembrie 2015.

Proiectul de lege a fost adoptat de Senat pe 24 noiembrie 2014, Camera Deputaţilor fiind for legislativ decizional în acest caz. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here