Acasă Info Local AM VORBIT, AM TRANŞAT, AM SEMNAT…

AM VORBIT, AM TRANŞAT, AM SEMNAT…

DISTRIBUIȚI

poza Firea sursa PutereaMarian Petrache, coordonatorul PNL pe ţară pentru alegerile europarlamentare

Președintele PNL Ilfov, Marian Petrache, a fost de acord ca PSD să îi fie din nou partener în Ilfov numai după ce s-a întâlnit cu liderii USL și a vorbit, cu cărțile pe față, cu Gabriela Vrânceanu Firea Pandele.

Președintele Consiliului Județean Ilfov a solicitat o astfel de întâlnire încă din luna august a anului trecut, atunci când PSD făcuse o majoritate cu PDL și a precizat că nu are nimic împotrivă să semneze un protocol de colaborare.

Petrache le-a spus celor prezenți marți, 14 ianuarie 2014, la Vila Lac că, nu împărtășește viziunea Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele de a negocia prin intermediul presei problemele județului și găsirea unor soluții pentru rezolvarea lor, pentru că la consideră mult prea importante pentru a le transforma într-un exercițiu de imagine și un scandal care aruncă în derizoriu lucrurile cu adevărat semnificative. „Nu am în intenție să stau toată ziua la televiziuni și în presă să dau explicații la ce spune doamna Firea. Treaba mea este să rezolv problemele din județ. Mie mi se pare că e ceva neserios să încerci să negociezi cu cineva prin faptul că te duci la toate posturile de știri să arăți că ai propus un protocol. Nu cred că așa se face. Dar nu are importanță asta. Important este să găsim calea comună în interesul județului”, a adăugat Petrache.

Cea mai grea lovitură primită de Gabriela Vrânceanu Firea Pandele a fost numirea lui Marian Petrache drept coordonator al campaniei pentru alegerile europarlamentare. Ăsta a fost şi motivul pentru care şefa PSD Ilfov s-a grăbit şi a declarat că în judeţ USL nu mai există şi că nu mai sunt căi de împăcare, Firea conştientizând că a merge pe liste comune, cu PNL, e imposibil. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here