Acasă Info Local Amplă acțiune a poliției în orașul Pantelimon

Amplă acțiune a poliției în orașul Pantelimon

DISTRIBUIȚI

Politia Pantelimon

Poliţiştii din Ilfov desfăşoară o acţiune de amploare în oraşul Pantelimon, care are ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a evaziunii fiscale şi a accidentelor de circulaţie.

Peste 150 de poliţişti de la structurile de investigaţii criminale, ordine publică, rutieră şi de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Ilfov acţionează, pe raza oraşului Pantelimon, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, pentru respectarea legislaţiei economice şi pentru prevenirea accidentelor rutiere. La acţiune participă şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ilfov.

Astfel, poliţiştii rutieri şi de ordine publică au organizat 22 de filtre, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie şi sunt efectuate controale ale autovehiculelor pentru identificarea bunurilor provenite din activităţi infracţionale. De asemenea, poliţiştii verifică legalitatea activităţii de transport public de persoane şi valabilitatea inspecţiei tehnice periodice, a licenţelor  de transport, precum şi respectarea numărului de locuri prevăzute pentru respectivele autovehicule şi eliberarea biletelor de călătorie.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice efectuează controale la 11 societăţi comerciale, pentru combaterea evaziunii fiscale şi a comercializării de produse contrafăcute. De asemenea, sunt în desfăşurare controale la 4 societăţi de dezmembrări auto, pentru verificarea legalităţii funcţionării acestora, a existenţei documentelor de provenienţă a pieselor comercializate, precum şi pentru identificarea eventualelor subansambluri şi piese provenite din activităţi infracţionale. Poliţiştii structurilor de ordine publică efectuează controale la 15 obiective asigurate cu pază sau sisteme de pază, pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor  şi a modului şi timpului de intervenţie al societăţilor de pază. – PROMPT MEDIA

 

2 COMENTARII

  1. Dar pt prevenirea infractionalitatii ,solicitam si verificarea cetatenilor rromi care traiesc pe teritoriul acestui oras, cu sau fara forme legale, in special a celor fara forme legale, care nu-si trimit copii la scoala, desi 8 clase sunt obligatorii pt .toata lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here