Acasă Info Local Analiză la prefectură

Analiză la prefectură

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 13 iunie 2019, la prefectură a avut loc o ședință de analiză în urma inundațiilor care au afectat localitățile din județ cauzate de ploile din ultimele zile.

Ședința a fost convocată de prefectul Mihai Niță, la cererea ISU Bucuresti-Ilfov. In acest context, au fost discutați și potențialele acțiuni pentru îmbunătățirea managementului în situații de urgență în caz de inundații.

Au participat prim-adjunctul inspectorului șef al ISU București-Ilfov, colonel Irinel-Alexandru Precup și primari sau alți reprezentanți ai primăriilor localităților din Ilfov.

S-a discutat despre măsurile de recuperare și reabilitare care trebuie întreprinse în perioada imediat următoare pentru limitarea și înlăturarea riscurilor de inundații, depunerea, de către primăriile care nu au făcut acest lucru până în prezent, a documentației de înființare a serviciilor voluntare pentru situații de urgență și despre raportarea cu celeritate a efectelor înregistrate la nivel local în situații de urgență, de către primării, atât către instituția prefectului, cât și către ISU București-Ilfov.

Totodată, a punctat asupra identificarea unor forme de asociere între localitățile județului și Consiliul Județean Ilfov, pentru înființarea a patru baze județene (fiecare deservind câte zece localități), care să funcționeze ca depozite de tehnică, echipamente și materiale pentru intervenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here