Acasă Politic Anghel Enache, noul subprefect de Ilfov, a jurat

Anghel Enache, noul subprefect de Ilfov, a jurat

DISTRIBUIȚI

Anghel Enache, numit, cu caracter temporar, în condițiile legii, în funcția publică de subprefect al județului Ilfov, prin Hotărârea Guvernului nr. 65/2020, a depus, la 30 ianuarie, jurământul de învestitură.

În vârstă de 56 de ani, Enache este absolvent al Școlii Militare de Ofițeri Activi, licențiat în construcții civile și industriale, construcții drumuri și poduri, utilaje pentru construcții, baraje hidrotehnice al Academiei de Înalte Studii Militare, specializat în ”Științe polițienești” la Academia de Poliție, absolvent al facultății de drept.

A fost comandant de subunitate și ofițer de stat major, ofițer specialist resurse umane, șef de serviciu la Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, șef de serviciu la Corpul de Control în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și director al Direcției pentru Imigrări a Municipiului București. A fost, de asemenea, jurist la Spitalul Județean Ilfov și secretar general al comunei Crevedia din județul Dâmbovița.

Până la numirea în funcția de subprefect, Enache, care locuiește în orașul Buftea, a fost consilier juridic superior în cadrul Instituției Prefectului Județului Ilfov.

Anghel Enache îl înlocuiește în funcție pe Vicențiu Voicu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − twelve =