Acasă Economie ANRM, pe mâna unui inspector fiscal din Ilfov

ANRM, pe mâna unui inspector fiscal din Ilfov

DISTRIBUIȚI

Gigi Dragomir, inspector fiscal din Ilfov, conduce Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), o institutie esentiala care gestioneaza resursele de gaze, petrol si minereuri.

Gigi Dragomir a fost numit presedinte la ANRM printr-o decizie a premierului Mihai Tudose, publicata in Monitorul Oficial. ANRM e in subordinea Secretariatului General al Guvernului.

In iulie 2016, Gigi Dragomir a participat la un concurs pentru functia de consilier clasa I, in cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti, insa a fost respins, scrie Hotnews.ro. De asemenea, in 2013 a participat la un concurs de inspector in cadrul Directei de Combatere a Fraudelor. 

Pana in 2014 a lucrat in domeniul comertului cu produse alimentare. A detinut o serie de functii la firme care se ocupau de comertul cu carne (Dunaris Est SRL) si distributie produse alimentare si chimice (Agro JMC SRL, JMC Group SRL, Jordy Impex).

Agentia Nationala pentru Resurse Minerale gestioneaza nu doar domeniul hidrocarburilor (petrol, gaze), ci si al minereurilor (aur, cupru, plumb, zinc, mangan, fier, sare), precum si resursele de ape minerale.

ANRM se ocupa de aprobarea si emiterea permiselor de prospectiune, licentelor de explorare, licentelor de exploatare, precum si a permise de exploatare. De asemenea, avizeaza activitatile de explorare si exploatare a substantelor minerale utile. Important de mentionat este ca are acces la la datele si informatiile cu privire la resursele minerale romanesti. In plus, organizeaza concursuri publice de oferta pentru concesionarea de activitati miniere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here