Acasă Info Local APEL CĂTRE CETĂȚENII DIN PANTELIMON

APEL CĂTRE CETĂȚENII DIN PANTELIMON

DISTRIBUIȚI

apelul lui Piha 1

Consilierul județean George Piha cere ”IMPLICARE ȘI RĂBDARE”

Ne-am obișnuit să spunem, de prea multe ori, că altcineva este de vină. Profesorul e de vină dacă elevul ia notă mică la examene, dar nu ne întrebăm dacă elevul a învățat cu seriozitate sau dacă noi, ca părinți, am făcut tot ce puteam face pentru a-l ajuta și motiva să învețe.

Cam tot așa stau lucrurile și în administrație, este de părere consilierul județean George Piha. ”Președintele e de vină, Guvernul e de vină, Parlamentul e de vină… Primarul e de vină. Când nu ne convine ceva, e mai simplu să aruncăm vina pe altcineva fără să ne întrebăm dacă noi am făcut tot ce ținea de noi ca lucrurile să meargă bine. În calitate de consilier județean și de locuitor al orașului Pantelimon am auzit de nenumărate ori oameni nemulțumiți de disconfortul creat de lucrările de asfaltare din localitatea noastră. Am constatat că asfaltarea străzilor se desfășoară într-un ritm normal, chiar dacă există voci care susțin contrariul”, spune George Piha.

”Fac apel către toți locuitorii din orașul nostru să aibă răbdare și să se implice în realizarea acestui mare proiect al Primăriei Pantelimon, chiar dacă asta înseamnă să mai suporte o perioadă disconfortul creat pe durata lucrărilor. Sunt convins că, în ciuda nemulțumirii de acum, atunci când Pantelimonul își va schimba aspectul și va deveni ceea ce ne dorim cu toții, un oraș sistematizat, mai curat și mai civilizat, veți înțelege că nimic nu se construiește peste noapte. În urmă cu câteva luni v-am invitat să nu mai politizați faptele. O fac și acum și adaug cu responsabilitate: Implicare și răbdare!”, îndeamnă George Piha. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

 

5 COMENTARII

  1. Rabdare..dar cata rabdare?! Haideti sa fim seriosi domnule consilier Piha, nu este posibil ca asfaltarea unei strazi sa dureze de mai bine de 3 luni de zile!

  2. Cum sa ai rabdare daca:
    EX: S-a apucat de sapat pe livezilor 1 spre livada asa a ramas sapata dar in schimb tot pe livezilor 1 spre blocuri acum e si asflat.Cum e posibil sa asfaltezi doar jumatate de strada …. si restu sa ramana asa…de 1 luna de zile nu a mai trecut picior de muncitor..pe acea jumatate de strada

  3. Trebuie sa avem răbdare. Nimic nu se face peste noapte. Știm toți foarte bine! Dacă disconfortul acesta ne va scapă de imaginea de sat prăfuit, eu il accept. Va fi foarte drăguț cand vor termina. Vom avea străzi demne de numele de oraș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here