Acasă Info Local APELUL LUI PETRACHE

APELUL LUI PETRACHE

DISTRIBUIȚI

PetrachePentru toţi cei cu pagină de Facebook. Această pagină ne dă posibilitatea să intrăm în contact cu alţi semeni, să aflăm multe lucruri noi, să ne exprimăm public gândurile. Nu am înţeles şi nu voi înţelege niciodată răutăţile gratuite şi vorbele murdare. Nu toţi avem aceleaşi păreri, nu toţi avem aceleaşi repere despre lume, despre viaţă.

Pentru că fac politică, pentru că deţin o funcţie publică, sunt mereu atent la fiecare poziţie pe care o aveţi şi o exprimaţi. Sunt convins că părerile Dvs. punctele de vedere mă pot ajuta şi sunt întotdeauna binevenite.
Nu înţeleg, în schimb, răutăţile şi cuvintele murdare venite mai ales în mod “inteligent” de la chipuri fabricate ba chiar şi de la cele reale.

La început de an ţin să le mulţumesc prietenilor mei pentru încrederea acordată! Vă mulţumesc, Dvs, prietenilor mei, pentru spiritul critic şi vă aştept să fiţi la fel de critici atunci când va fi cazul şi vă promit că voi fi la fel de atent la remarcile pe care le aveți! Celorlalţi le spun, celor care împart rautăţi gratuite şi vorbe murdare, că îşi irosesc viaţa lor, dar şi pe a celor din jurul lor. Vă mulţumesc!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here