Acasă Editorial APELUL LUI PIHA CĂTRE PRIMARII DIN ILFOV

APELUL LUI PIHA CĂTRE PRIMARII DIN ILFOV

DISTRIBUIȚI

Piha - nu ratati inca o sansa 

 

Consilierul județean George Piha face apel către toți cei 40 de primari din Ilfov să se pregătească minuțios și să își depună proiectele necesare comunităților pe care le administrează odată cu lansarea programelor care au finanțare europeană aferente exercițiului financiar 2014 – 2020.

”Avem o mare șansă să continuăm să ne dezvoltăm comunitățile locale și trebuie să conștientizăm faptul că investițiile finanțate din bani comunitari au o perioadă lungă de implementare. Fondurile, chiar dacă vor veni, de exemplu, peste doi ani, nu trebuie să ne prindă pe picior greșit în privința proiectelor”, spune Piha. Apelul este valabil și pentru actualii primari care nu mai doresc să candideze, din diferite motive, pentru un nou mandat în 2016.

”Uitați-vă ce se întâmplă acum cu aceste fonduri europene. Există localități, în județul nostru, unde proiectele au început în 2013 dar, din cauza birocrației și, uneori, din cauza răutăților politice, au început să fie puse în practică abia la începutul acestui an. E nevoie să modernizăm structura rutieră în toate localitățile, e nevoie de investiții în educație permanent și, mai ales, în cercetare. Un primar, că e de la PSD, că e de la PNL, UNPR sau alt partid, are datoria de a ține cu comunitatea, iar politica să o facă numai atunci când se duce la partid. Când merge pe stradă și când e la primărie, primarul trebuie doar să administreze. Și din cauza nepăsării unora, peste jumătate dintre români spun, la ora actuală, că le-ar fi mai bine dacă ar avea la primărie un independent”, susține consilierul județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here