Acasă Educatie Aproximativ 58.000 de elevi din cele 268 unități de învățământ ilfovene au...

Aproximativ 58.000 de elevi din cele 268 unități de învățământ ilfovene au pășit azi în sălile de clasă

DISTRIBUIȚI

Mesajul președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, cu prilejul începerii noului an școlar:

”Un an bun, dragi elevi! Aveți grijă de sănătatea voastră și de visurile voastre!”

 

”Un an bun, dragi elevi! Aveți grijă de sănătatea voastră și de visurile voastre!

Aproximativ 58.000 de elevi din cele 268 unități de învățământ ilfovene au pășit azi în sălile de clasă. Toate școlile sunt dotate cu măști, dezinfectanți și panouri izolatoare.

Nu avem în județul nostru nicio localitate cu incidența cazurilor de Covid-19 care să impună începerea școlii în format online și asta mă bucură.

Școala îi pregătește pe cei mai mici, dar și pe cei mai mari pentru viață și este esențial ca noi, autoritățile, să facem tot ce trebuie astfel încât procesul educațional să se desfășoare cât mai firesc posibil. Trebuie să fim cu toții conștienți de responsabilitatea mare pe care noi adulții o avem în respectarea regulilor sanitare și în educarea celor mai mici să procedeze la fel, în contextul delicat pe care încă îl traversăm cu toții.

Și pentru că investițiile în educație sunt o prioritate în mandatul meu, am decis să acoperim 90% din costurile totale necesare reabilitării, extinderii și modernizării unei școli din localitatea Glina, dar și construirii unei grădinițe cu program prelungit în Mogoșoaia. Ambele proiecte urmează să fie gata până la finalul anului”.

Mesajul vicepreședintelui Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu, cu prilejul începerii noului an școlar: ”Umpleţi ghiozanele cu fantezie, visaţi frumos, trăiţi fabulos!”

”Mult succes, tuturor copiilor şi dascălilor, în noul an şcolar!

Pentru cei mici, începe o nouă aventură. Fiecare zi de acum este una a descoperirii, a cunoaşterii şi a provocărilor. Fiecare copil are rolul de scriitor al propriei poveşti. Iar noi, adulţii, suntem meniţi să-i încurajăm, să-i sprijinim să se dezvolte. Să le dăm, de asemenea, posibilitatea să pună toate întrebările care le vin în minte, să-şi satisfacă setea de cunoaştere.

Dragi copii, citiţi cât mai multe poveşti şi fiţi curioşi! Umpleţi ghiozanele cu fantezie, visaţi frumos, trăiţi fabulos!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − 3 =