Acasă Info Local Armata americană a încasat 39 de goluri la Buftea

Armata americană a încasat 39 de goluri la Buftea

DISTRIBUIȚI

fotbalEchipa de fotbal a Ministerului Apărării Naţionale a câştigat, marţi, la Buftea, turneul ”Împreună pentru România”, organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei Române, competiţie la care a participat şi o formaţie americană, care a încasat 39 de goluri în trei meciuri şi s-a clasat pe ultimul loc. Rezultatele competiţiei au fost următoarele:

Echipa Americană – Echipa Jandarmeriei scor 0-11;

Echipa Americană – Echipa MApN 2-14;

Echipa Americană – Echipa ISU 6-14;

Echipa MApN – Echipa ISU 5-0;

Echipa Jandarmeriei – Echipa ISU 10-1;

Echipa MApN – Echipa Jandarmeriei 6-4.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că s-a bucurat de prezenţa americanilor la turneul organizat la Buftea. ”Ne bucurăm că a câştigat echipa Armatei, mai ales că au fost partenerii noştri în acest proiect «Împreună pentru România». Pe americani i-am felicitat pentru că au fost echipa de pe ultimul loc şi le-am mulţumit că au participat. Ne-am bucurat că au fost alături de noi”, a spus Burleanu.

Turneul militar de fotbal „Împreună pentru România” a fost organizat de Ministerul Apărării Naţionale în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal. Competiţia s-a desfăşurat în sistem grupă, pe teren sintetic (40 x 20 metri), 6 contra 6, 15 minute repriza. – sursa: mediafax.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here