Acasă Info Local Asalt la conductele petroliere din spatele Aeroportului Otopeni

Asalt la conductele petroliere din spatele Aeroportului Otopeni

DISTRIBUIȚI

instalatie artizanalaÎn seara zilei de 15 decembrie a.c., jandarmii ilfoveni au observat un autocamion suspect, care se deplasa pe terenul agricol din spatele Aeroportului Internaţional Otopeni ”Henri Coandă” spre D.J. 200 B, în zona localităţilor  Dimieni şi Tunari, cu luminile stinse. Când echipajul de jandarmi a ajuns în dreptul autocamionului a constatat că, acesta avea motorul pornit, ușa din dreapta fiind larg deschisă iar trapa de încărcare din spate pe jumătate deschisă. Întrucât lângă autocamion nu era nicio persoană, jandarmii au controlat autovehiculul și au găsit în bena acestuia zece recipiente din plastic de câte 1.000 de litri, patru recipiente fiind goale şi șase conţinând produse petroliere.

Extinzând cercetările pe o rază de aproximativ 500 de metri faţă de autocamion, membrii echipajului de jandarmi au descoperit la aproximativ 100 de metri de acesta, pe direcția nord, către localitatea Balotești, două instalaţii artizanale montate pe conductele magistrale de transport produse petroliere.

Pentru că la faţa locului nu au fost identificate persoane suspecte, autocamionul şi celelalte bunuri găsite la faţa locului au fost predate Poliției pentru continuarea cercetărilor şi identificarea autorilor.

De asemenea, la 16 decembrie a.c.,, jandarmii și polițiștii ilfoveni, împreună cu reprezentanți ai ENEL au efectuat mai multe acţiuni pentru depistarea persoanelor care fură energie electrică. În urma acestor acţiuni, au fost identificați patru indivizi din Cernica, satul Tânganu, aceștia alegându-se cu dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here