Acasă Anchete Asesoft International SA și Teamnet International SA mai așteaptă

Asesoft International SA și Teamnet International SA mai așteaptă

DISTRIBUIȚI

Tribunalul Prahova a prelungit, cu încă 60 de zile, măsura interdicției inițierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft International SA și Teamnet International SA, controlate de fostul deputat Sebastian Ghiță.

Potrivit soluției postate pe portalul instanțelor de judecată, instanța a admis propunerea formulată de DNA Ploiești și a dispus prelungirea măsurii preventive a interdicției inițierii procedurii de dizolvare sau lichidare față de inculpatele persoane juridice SC Asesoft International SA, și SC Teamnet International SA, pentru o durată de 60 de zile, începând cu data de 4 octombrie 2017 până la data de 2 decembrie 2017 inclusiv. Decizia nu este definitivă.

Pe 29 martie, DNA Ploiești a pus sub acuzare cele două societăți pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la trafic de influență în formă continuată și spălare a banilor în formă continuată.

Tot atunci, DNA a pus sechestru pe bunurile imobile aparținând celor două companii, până la concurența sumelor de 13.299.972 lei, respectiv 23.195.578 lei.

SC Asesoft International SA și Teamnet International SA sunt două dintre firmele controlate de fostul deputat Sebastian Ghiță, cercetat sau trimis în judecată în mai multe dosarele penale instrumentate de DNA, amintește Agerpres.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here