Acasă Economie Primăria Popești-Leordeni acuzată că organizează ”un simulacru de dezbatere pe tema gropii...

Primăria Popești-Leordeni acuzată că organizează ”un simulacru de dezbatere pe tema gropii de gunoi Glina”

DISTRIBUIȚI

USR protestează ferm împotriva deciziei Primăriei Popești – Leordeni de a organiza ”un simulacru de dezbatere pe o temă atât de importantă cum este reînnoirea autorizației de funcționare a gropii de gunoi Glina”.

Conform unui comunicat publicat miercuri 27 septembrie 2017 pe site-ul Primăriei Popești Leordeni, aflăm că joi, 28 septembrie, la ora 16,00, în Casa Parohială Catolică, va avea loc o dezbatere publică pe tema gropii de gunoi Glina.

”Considerăm că decizia de a anunța cu numai o zi înainte data unei astfel de dezbateri, de o importanță covărșitoate pentru întreaga comunitate locală, nu reprezintă altceva decat intenția clară a actualei conduceri a Primăriei din Popești – Leordeni de a împiedica accesul la dezbatere a locuitorilor direct afectați de focarul de infecție reprezentat de groapa de gunoi Glina. Mai mult decât atât, metoda prin care este făcut public anunțul (o notă de trei randuri în josul paginii oficiale a Primăriei), stabilirea pentru dezbatere a unei zile lucrătoare și a unei ore la care majoritatea dintre noi se află la serviciu, toate vin să confirme o dată în plus caracterul duplicitar al acestei decizii. Este inadmisibilă intenția străvezie a actualului primar nu doar de a lua în discuție reautorizarea unei gropi de gunoi, adevarată catastrofă ecologică la marginea unui oraș în plină expansiune, cu peste 50.000 de locuitori, dar și de a bloca accesul publicului la aceste discuții”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției noastre.

USR solicită Primariei orașului Popești – Leordeni anularea ”acestui simulacru” și organizarea unei serii de dezbateri reale pe parcursul mai multor zile, care să permită comunității locale un acces real la discuțiile legate de un subiect care o privește in mod direct. Foto – Incommagazin.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here