Acasă Economie ATENTIE, ILFOVENI! NU MAI PUTETI URCA IN AUTOBUZELE RATB FARA BILET

ATENTIE, ILFOVENI! NU MAI PUTETI URCA IN AUTOBUZELE RATB FARA BILET

DISTRIBUIȚI

Până să renunțe definitiv la bilete, așa cum a promis Gabriela Firea în camapnia electorală, RATB a anunţat schimbări de proporţii în ceea ce priveşte modalitatea de control. Așadar, echipe de control ale RATB verifică, începând de vineri, la urcarea în mijloacele de transport în comun, dacă pasagerii au titluri de călătorie valabile. Verificările vor fi făcute la orele de vârf, în staţiile cu flux mare de călători.

”Pentru a veni în sprijinul călătorilor şi pentru a creşte gradul de conştientizare asupra necesităţii achitării călătoriei, începând de vineri, 7 iulie 2017, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a iniţiat un proiect-pilot privind schimbarea parţială a procedurii de control, în sens preventive”, anunţă RATB. În intervalele 6.00 – 9.00 şi 17.00 – 19.00, echipe de control vor fi prezente în staţiile RATB cu flux major de călători şi vor verifica la urcarea în vehicule existenţa titlurilor de călătorie. De asemenea, îi vor îndruma către centrele de vânzare pe cei care nu deţin titluri valabile. În afara acestui interval orar, activitatea de control se va desfăşura normal.

La sfârşitul lunii iulie, după încheierea proiectului-pilot vor fi făcute evaluări pentru a stabili măsurile care urmează a fi luate în continuare.

1 COMENTARIU

  1. Eu cred ca stirea este falsa deoarece in campania electorala pentru primaria capitalei, in programul administrativ al doamnei Firea se promitea gratuitatea tuturor pe mijloacele RATB care oricum sunt finantate majoritar din banii primariei. Si cum Firea nu minte, cred ca in foarte scurt timp se va pune in practica gratuitatea, acesta fiind si motivul pentru care a primit votul meu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here