Acasă Economie Avertisment pentru Pandele

Avertisment pentru Pandele

DISTRIBUIȚI

Invitat la RealitateaTv, președintele Traian Băsescu a comentat declarația senatorului PSD de Ilfov, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele potrivit căreia contractul de vânzare-cumpărare a terenului de la Nana este nul.

”E o prostie! Nu te poți lua după o doamnă care a avut drept instruire 10 ani de citit pe prompter. Trebuie să mai știi și puțin Drept (..) Mai bine să se uite în moșia soțului ei, că s-ar putea într-o zi să nu îl mai găsească acasă, am înțeles că se întâmplă multe lucruri rele acolo”, a declarat Băsescu. Totodată, acesta a criticat declarația potrivit căreia firma de la care Ioana Băsescu a cumpărat terenul de la Nana ar fi fost în inactivitate. ”Câtă minte să ai să spui așa ceva? Că firma era în inactivitate, păi s-a vândut pe chitanță? Contractul era la comisie, deci câtă minte să ai?”, a continuat președintele. ”Acolo a fost o cumpărare cinstită, cu credit luat de la o firmă care anunţa că vrea să vândă terenul la un preţ care e preţul pieţei şi cu asta basta. Nu este un teren primit de la primărie sau din altă parte. Dacă sunt suspiciuni, aţi văzut Corpul de Control, harnic, a trimis o sesizare la Parchet. (…) Eu susţin că e o achiziţie corectă pentru că nu a avut niciun intermediar la mijloc, nu a fost nimic care să ţină de primărie, de prefectură. Pur şi simplu, a fost vânzare – cumpărare între două persoane private – fiica mea şi italianul”, a spus Băsescu.

PandelePandele: ”Bucuroși le-om duce pe toate”

“Am ascultat și eu, am urmărit interviul domnului comandant Băsescu… Ce aș putea să îi spun decât că în cei 13 ani cât am stat pe mare am trecut și prin furtuni, am trecut și prin incendii care au fost la bordul navei. Vicisitudinele mărilor și a oceanelor m-au învățat sau mai făcut mai dur și mai abraziv decât eram înainte de a pleca pe mare. Dacă instanțele vor hotărî în România ca să merg la pușcărie… asta e, ce să facem, dar cred că ar trebui ca în anul 2014 și de fapt cred că democrația trebuie făcută altfel”, a afirmat primarul de Voluntari, Florentin Costel Pandele, citat de pesurse.ro. ”Probabil domnul comandant Băsescu era supărat și este supărat de ce se întâmplă în ultimul timp ținând cont de anumite comisii, comentarii care s-au făcut. Eu știu că marinarii își iubesc nici mai mult și nici mai puțin ca alți părinți copiii, dar datorită faptului că ei fiind plecați pe mare copiii cresc fără grija părintelui sau nu îi are sub priviri… pentru că și copiii mei, cei doi băieți au crescut până la vârsta de 13 ani eu fiind plecat pe mare. Îi înțeleg nemulțumirea domnului comandant Băsescu pentru faptul că în momentul de față unul din copiii dumnealui este subiectul unei anchete a unei comisii parlamentare. Dar cred că nu este vina mea și nu cred că nici a familiei mele că se întâmplă lucrul acesta. În rest… să fim sănătoși… Este Săptămâna Mare a Paștelui, să dea bunul Dumnezeu să avem înțelepciune și bucuroși le-om duce pe toate. Dacă instanțele vor hotărî ceea ce am înțeles că a spus domnul comandant Băsescu în sensul că soția s-ar putea ca într-o zi să nu mă mai găsească acasă asta este, ce să facem? Dacă Bunul Dumnezeu va hotărî mă va aduce acasă peste un timp. Dar să sperăm că nu se va întâmpla lucrul acesta. Aș vrea să cred că în viitorul nu foarte îndepărtat cei care vor conduce România nu o vor mai conduce cu patimă”, a mai spus primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here