Acasă Info Local AZI VORBIM NOI!

AZI VORBIM NOI!

DISTRIBUIȚI

CJEAZI VORBIM NOI!

Consiliul Național al Elevilor, la Palatul Victoria

La 28 mai 2015, Consiliul Național al Elevilor a realizat, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, la Palatul Victoria, evenimentul “Azi vorbim noi!”, împreună cu UNICEF, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Agenția Națioanală pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopțiilor. Cu acest prilej, au fost prezentate opiniile unui eșantion de elevi din România despre sitația în care se află în momentul de față societatea românească. O mare parte din aceste mesaje din partea elevilor au fost incluse în cadrul unei broșuri realizate cu prilejul acestui eveniment.

La eveniment au participat și premierul Victor Ponta, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, precum și reprezentantul UNICEF, Sandie Blanchet. Din partea județului Ilfov a participat președintele Consiliului Județean al Elevilor, Paul Lungeanu.

În cadrul acestei întâlniri, membrii Biroului Executiv al Consiliului Național al Elevilor au prezentat, în plan, sinteza fiecarui domeniu pe care s-a efectuat sondajul de opinie: “Piața muncii prin ochii copiilor”, ”Educația prin ochii copiilor”, ”Sănătatea prin ochii copiilor”, “Violența în școală, familie și comunitate prin ochii copiilor”, ”Dreptul la opinie prin ochii copiilor”, ”Voluntariatul prin ochii copiilor”, ”Rolul mass-media și impactul acestora prin ochii copiilor”, ”Mesajul tău către politicieni”, ”România peste 20 ani”.

Tot în cadrul evenimentului “Azi vorbim noi!” a fost semnat și protocolul de colaborare între Consiliul Național al Elevilor, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Agenția Națioanală pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopțiilor. – PROMPT MEDIA

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here