Acasă Info Local DE 1 IUNIE, ”PEDALĂM ÎMPREUNĂ”

DE 1 IUNIE, ”PEDALĂM ÎMPREUNĂ”

DISTRIBUIȚI

politia ifDe 1 iunie, polițiștii de la IJP Ilfov organizează Ziua Porților Deschise în cadrul evenimentului ”Pedalăm pentru oameni”, derulat de Comunitatea de bicicliști, cu sprijinul Federației de Ciclism și în colaborare cu Green Revoluțion, Asociația New Odyssey și Centrul de Cultură Palatele Brăncovenești care își propun să le ofere o zi specială persoanelor cu dizabilități.

Scopul acestei activități este informarea copiilor cu privire la activitățile importante derulate la nivelul Poliției Române pentru asigurarea unui climat de liniște publică și familiarizarea acestora cu specificul și istoricul instituției.

Polițiștii Serviciului Rutier, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciului Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic doresc să ofere informații celor mici cu privire la măsurile preventive pe care ar trebui să le cunoască pentru a evita riscul de a deveni victime ale diverselor fapte antisociale şi pentru a le dezvolta simţul dreptăţii, al cinstei și onoarei.

Activitățile desfășurate vor consta în prezentarea unei autospeciale şi a unei motociclete din dotarea Poliţiei Rutiere, prezentarea echipamentului, armamentului, precum şi a mijloacelor de protecţie individuală şi balistică a echipei tactice de suport operaţional, prezentarea truselor criminalistice din autolaborator pentru amprentare, relevare şi ridicarea urmelor papilare și pentru prezentarea a trei câini de urmă și patrulare. Activitățile se vor defășura la data de 1 iunie a.c., între orele 1200-1500, în Parcul Nou din localitatea Mogoșoaia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here