Acasă Economie Banca Mondială consultă mediul social pentru Strategia de dezvoltare a județului Ilfov

Banca Mondială consultă mediul social pentru Strategia de dezvoltare a județului Ilfov

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 29 ianuarie, începând cu orele 10.30 experții Băncii Mondiale se vor afla față în  față cu primarii din Ilfov, cu profesori, medici, reprezentanți ai direcțiilor de asistență socială și ai companiilor de utilitate publică din județ.

Experții Băncii Mondiale lucrează la Strategia de dezvoltare a județului Ilfov pentru perioada 2020- 2030. Înainte de a pune în dezbatere publică documentul, specialiștii vor să afle părerea cetățenilor din județ și a mediului de afaceri.

La discuții participă Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov, Sorina Racoviceanu, coordonatorul echipei de elaborare a Strategiei de Dezvoltare și, prin videoconferință, Marcel Heroiu și Marius Cristea, experți ai Băncii Mondiale.

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache și Tatiana Proskuryakova, manager de țară pentru România și Ungaria, în cadrul Băncii Mondiale, au semnat în noiembrie 2018 Acordul de asistență tehnică și consultanță pentru Programul de Dezvoltare Regională a Județului Ilfov 2020 -2030.

Documentul cuprinde patru direcții de acțiune: Strategia de Dezvoltare a Județului Ilfov pentru perioada 2020-2030,  Planul de Amenajare a Teritoriului Județului Ilfov, Prioritizarea intervențiilor strategice și Strategia de dezvoltare aplicată pentru zona Măgurele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here