Acasă Social Bazin de înot în Chitila

Bazin de înot în Chitila

DISTRIBUIȚI

La Chitila a fost inaugurat cel mai modern bazin din România, construit din bani de la Compania Națională de Investiții.

Acoperișul e realizat din arce de lemn lamelar și zone vitrate din aluminiu cu geam termoizolant. Bazinul are o suprafață de 840 de metri pătrați. Această investiție este extrem de importantă pentru copii, pentru comunitate în general. „Încurajez copiii să facă sport, mai ales înot. Cel mai complex sport este înotul, solicită întreaga musculatură și pune în mișcare toate articulațiile corpului. Am fost astăzi la inaugurare alături de primarul din Chitila, Emilian Oprea, de viceprimarul Costel Andrei și de George Tuță, deputat de Ilfov”, a declarat Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov.

3 COMENTARII

  1. […] La Chitila a fost inaugurat cel mai modern bazin din România, construit din bani de la Compania Națională de Investiții. Acoperișul e realizat din arce de lemn lamelar și zone vitrate din aluminiu cu geam termoizolant. Bazinul are o suprafață de 840 de metri pătrați. Această investiție este extrem de importantă pentru copii, pentru comunitate […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here