Acasă Info Local Berceni: Carantina, prelungită cu o săptămână

Berceni: Carantina, prelungită cu o săptămână

DISTRIBUIȚI

Luând în considerare situația epidemiologică generată de coronavirusul SARS-CoV-2 în comuna Berceni, unde a fost înregistrată o incidență a cazurilor de îmbolnăvire de 7.66/1000 locuitori, ținând cont de Hotărârea CJSU Ilfov nr. 73/17.12.2020 emisă pe baza analizei de risc întocmită de Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului emis de Institutul Național de Sănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de Stat dr. Raed ARAFAT a emis Ordinul de prelungire a măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, județul Ilfov.

Conform Ordinului șefului DSU nr. 4660426 din 17.12.2020 privind prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, cu satul aparținător Berceni, județul Ilfov, măsura a fost prelungită pentru o perioadă de 7 zile, începând cu data de 17.12.2020, ora 22:00.

Pentru măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte toate persoanele care se află permanent în zonă sau care tranzitează zona, vă rugăm să consultați Ordinul Șefului DSU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here