Acasă Info Local ”Bombe” la Domnești și Dobroești

”Bombe” la Domnești și Dobroești

DISTRIBUIȚI

materialeLa 29 decembrie a.c., polițiștii ilfoveni din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat controale pe raza județului Ilfov pentu depistarea persoanelor care dețin și comercializează articole pirotehnice fără a deține autorizație și documente de provenință.

Astfel, pe raza localității Domneşti, la intersecţia străzilor Al. I. Cuza şi Tudor Vladimirescu, a fost depistat un individ de 31 de ani, din Bucureşti, care deținea și oferea spre vânzare, fără drept, articole pirotehnice din categoria F2, având cantitatea de 100 de kg.

Totodată, în parcarea de la Dragonul Roșu, din Dobroești, au fost depistate două autoturisme în care erau depozitate mai multe produse pirotehnice. Cu ocazia verificărilor efectuate în interiorul autoturismelor, polițiștii au depistat 249 de cutii ce contineau materiale pirotehnice.

Întrucât, persoanele depistate că dețineau articolele pirotehnice nu au putut prezenta documente de proveniență și autorizație pentru deținere și comercializare, materialele depistate au fost ridicate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor și lăsate în custodia unei societăţi autorizate în domeniu.

În cauză, pe numele celor trei persoane au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni prevăzute de Legea 126/1995 privind regimul materialelor explozive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here