Acasă Economie BRAGADIRU, MAI MODERN, MAI SIGUR

BRAGADIRU, MAI MODERN, MAI SIGUR

DISTRIBUIȚI

Primăria Bragadiru a implementat trei din cele cinci proiecte componente ale Planului Integrat de Dezvoltare Urbană,  plan care are ca scop rezolvarea simultană a unor probleme care afectează atât localitatea cât şi arealele adiacente. În acest sens au fost realizate, cu fonduri europene, modernizarea arhitecturală şi peisagistică a spatiilor verzi aferente zonelor de locuinţe din oraşul Bragadiru, instalarea sistemului de supraveghere video pentru creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii și modernizarea din punct de vedere arhitectural și peisagistic a parcului de agrement.

Orașul administrat de Vasile Cimpoeru are acum o nouă față, modernă, iar cele 25 de camere de supraveghere, amplasate la propunerea poliției monitorizează principalele străzi şi interesectii, contribuind la scăderea numărului de situaţii infracţionale şi prevenind apariţia lor, în special în apropierea instituţiilor de învăţământ. Nu în ultimul rând, acestea contribuie la respectarea regulilor privind circulaţia rutieră.

În ceea ce privește modernizarea parcului, au fost amenajate modern peste opt hectare de teren. Acest lucru a presupus refacerea suprafeţelor de spaţii verzi, aproximativ. 7,82 ha, refacerea peluzei şi plantarea de  noi arbori (388 bucăţi) şi arbuşti (5.830 bucăţi), amenajarea a trei spaţii de joacă pentru vârste şi activităţi diferite (1.410 mp), utilarea cu bănci (225 bucăţi) şi coşuri de gunoi (165 de bucăţi), creşterea accesibilităţii la spaţii verzi şi zone de recreere prin modernizarea aleilor, cu o suprafață totală de 10.015 mp. Există, de asemenea, o pistă pentru biciclete, dar și o zonă unde sunt amenajate 300 de grătare pentru petrecerea timpului liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here