Acasă Economie LOCURILE DE MUNCĂ VACANTE

LOCURILE DE MUNCĂ VACANTE

DISTRIBUIȚI

muncaConform listei locurilor de muncă vacante valabile la data de 26 martie, angajatorii din ilfoveni oferă un total de 355 locuri de muncă vacante, din care 53 pentru studii superioare, 245 pentru studii medii, 39 pentru muncitori calificaţi şi 18 pentru muncitori necalificaţi.

 Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: asistent manager, operator vanzari prin telefon, proiectant inginer constructii,  functionar informatii clienti, contabil, inginer mecanic, casier, lucrator comercial, agent vanzari, agent servicii client, reprezentant comercial, ambalator manual etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se  pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)330.20.14, 0785/280.308; 0785/280.309, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here