Acasă Anchete Bragadiru: Teribilist arestat pentru conducere fără permis

Bragadiru: Teribilist arestat pentru conducere fără permis

DISTRIBUIȚI

La data de 14 mai a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au reținut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

În fapt, la data de 13 mai a.c., în jurul orei 23:44, polițiștii rutieri, în timp ce acționau pe DN6, au înregistrat cu aparatul radar un autoturism, înmatriculat în Franța, care circula cu viteza de 71 km/h și care nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiștii rutieri.

Potrivit IPJ Ilfov, imediat două echipaje de poliție rutieră au plecat în urmărirea autoturismului, dar acesta a reușit să scape de echipajele de poliție. În timpul acțiunii, atât o autospecială de poliție cât și autotovehiculul în cauză, au fost avariate ușor.

Activitățile specifice de căutare au fost continuate de polițiștii rutieri, astfel că, autovehiculul respectiv a fost găsit abandonat pe o stradă din Bragadiru, iar bărbatul a fost identificat și depistat la domiciliul său.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 14 mai a.c., bărbatul respectiv a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here