Acasă Cultura Bucharest Summer University 2018 la final

Bucharest Summer University 2018 la final

DISTRIBUIȚI

România a devenit, pentru două săptămâni, centrul educațional al celui mai prestigios eveniment academic internațional, Bucharest Summer University 2018, organizat de Academia de Studii Economice din București și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), prin intermediul Senatului Studenților, cu sprijinul Facultății de Marketing.

Bucharest Summer University s-a desfășurat în perioada 13 – 26 august și a ajuns le cea de-a 14-a ediție. La Școala de Vară s-au înscris, în acest an, 46 de studenţi de la ciclurile licenţă, masterat şi doctorat, din 26 de țări, care au participat la o serie de cursuri și activități de studiu academic, cu profesori si specialiști de top din domeniul economic, dar și la un program cultural interactiv de promovare a culturii poporului român.

Tema ediției din acest an a fost una de actualitate şi extrem de interesantă: ”Cultural Heritage: fostering Community Spirit and Sustainable Development”, care și-a propus să promoveze în rândul participanților schimbul de idei și uniformizarea conceptelor de bază din domeniul economic și nu numai.

În cadrul Școlii de Vară a avut loc, de asemenea, un eveniment multicultural, de tipul ”Global Village”, în cadrul căruia fiecare participant și-a prezentat țara, obiceiurile și tradițiile. Acesta a fost organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și a avut loc, ca în fiecare vară, în Grădina Valorilor Românești.

Școala de Vară Bucharest Summer University le-a oferit ocazia participanţilor de a-şi face noi prieteni, de a învăţa de la unii dintre cei mai buni specialişti din domeniu – speakeri de talie națională și internaţională, dar şi de a se bucura de numeroase activităţi culturale și recreative. Printre acestea s-au numărat: vizita de lucru la Palatul Parlamentului și Banca Naţională a României, Treasure Hunt, Bucharest City Tour, Turul cu bicicletele, Karaoke Party, activități competitive de team-building, dar și o excursie la Lacul și Barajul Vidraru-Transfăgărășan-Bâlea Lac, Poiana Brașov și vizitarea Castelelor Bran și Peleș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here