Acasă Info Local Bucureștii se relaxează un pic

Bucureștii se relaxează un pic

DISTRIBUIȚI

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a dispus reluarea activităţii în spaţii închise, la o capacitate de maxim 30% în domeniul HORECA, precum şi în domeniul cultural, de divertisment şi recreativ începând cu data de 25 ianuarie 2021, cu condiţia menţinerii ratei de incidenţă sub 3/1.000 de locuitori.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a cerut organelor în drept să intensifice controalele pentru a se asigura că normele în vigoare sunt respectate şi a cerut bucureştenilor prudenţă în continuare.

Hotărârea mai prevede că activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6,00 – 23,00.

În aceeaşi hotărâre se mai stipulează că prepararea, comercializarea şi consumul produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice sunt permise în spaţiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanţe de minimum doi metri între mese şi participarea a maximum șase persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite şi cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here