Acasă Educatie Buftea: ”Educație rutieră-Educație pentru viață”

Buftea: ”Educație rutieră-Educație pentru viață”

DISTRIBUIȚI

La 5 iunie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au fost alături de micii bicicliști, care au participat la concursul județean ”Educație rutieră-Educație pentru viață”, organizat în orașul Buftea împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Ilfov.

Evenimentul s-a desfășurat la Școala nr.2 din Buftea, iar echipele participante au fost compuse din elevi cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, atât fete cât și băieți.

Concursul a vizat respectarea regulilor privind circulație rutieră și a constat în desfășurarea a trei probe (teorie și practică), pe care micii bicicliști le-au parcurs cu interes și entuziasm.

La activitate au participat 20 de copii, însoțiți de profesorii lor coordonatori, iar finalul concursului s-a materializat pentru cei mici prin acordarea de premii pe măsură: diplome, medalii și cupe, fiind totodată oferite  patru biciclete, opt mingi și dulciuri.

Participanții la concurs au fost nu doar entuziasmați, ci și preocupați să respecte cu mai mult interes regulile de circulație privind utilizarea bicicletei în trafic dar și alte reguli în ceea ce-i privește, informează IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here