Acasă Info Local Campanii de sterilizare gratuită pentru câinii și pisicile de rasă comună din...

Campanii de sterilizare gratuită pentru câinii și pisicile de rasă comună din Măgurele, Clinceni și Snagov

DISTRIBUIȚI

Parteneriat între Animal Society și Consiliul Județean Ilfov

Animal Society și Four Paws International au semnat o colaborare cu Consiliul Județean Ilfov, care presupune derularea unor campanii de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună, dar și programe de informare cu privire la comportamentul responsabil față de acestea.

„Este un proiect important și le mulțumim celor de la Protecția Animalelor Ilfov și Consiliului Județean Ilfov pentru alegerea unei soluții civilizate, umane, sustenabile în vederea rezolvării problemei înmulțirii necontrolate a animalelor de rasă comună. Până la rezolvarea definitivă a problemei mai sunt mulți pași de urmat, însă suntem încrezători în această inițiativă, pe care o susținem și o promovăm ca model de urmat și pentru alte administrații locale. Îi invităm pe cei din Măgurele, Clinceni și Snagov să acționeze responsabil și să beneficieze de aceste campanii care le sunt puse la dispoziție gratuit, pentru binele animalelor și pentru bunăstarea comunităților din care fac parte”, declară Anca Tomescu, președintele Animal Society

„Nu voi tolera niciodată eutanasierea câinilor. De ce să omorâm niște ființe pentru că noi, oamenii, nu suntem capabili să avem grijă de ele? Mereu le spun primarilor din județul Ilfov: nu cad câini din cer. Avem câini pe străzi pentru că nu ne sterilizăm animalele de companie. Mulțumesc echipei Animal Society pentru că ne dă șansa să organizăm o campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici! Îi încurajez pe ilfoveni să sune și să își programeze animalele în cadrul acestei campanii. Dacă vrem să trăim într-o comunitate trebuie să punem cu toții umărul și să ne implicăm cu adevărat”, a precizat Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Echipa de medici veterinari va fi prezentă în Măgurele (Strada Bujorilor nr. 4), în perioada 21 – 25 februarie, în Clinceni (Strada Principală, nr. 107 C – Casa de Cultură Clinceni), între 28 februarie și 4 martie și în Snagov (Strasa Aleea Islaz, nr.3, în spatele Primăriei Snagov), între 7 și 11 martie. Cei interesați sunt rugați să își programeze animalul de companie pentru sterilizare, la numărul de telefon 0751.235.009.

Pe lângă campaniile de sterilizare gratuită, Animal Society, prin Centrul de Educație pentru Bunăstarea Animalelor – Câini pentru Oameni, organizează și evenimente de informare cu privire la comportamentul responsabil față de animale. Acestea vor avea loc în Măgurele – pe 24 februarie, în Clinceni – pe 1 martie și în Snagov – pe 8 martie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here