Acasă Social Campionatele Balcanice de canotaj pentru juniori în Pantelimon

Campionatele Balcanice de canotaj pentru juniori în Pantelimon

DISTRIBUIȚI

România a cucerit 15 medalii la Campionatele Balcanice de canotaj pentru juniori şi cadeţi găzduite de Lacul Lebăda din Pantelimon, şapte de aur, trei de argint şi cinci de bronz.

Balcaniada 2023 a fost competiția care a inaugurat prima pistă olimpică de canotaj, cu o lungime de 2000 de metri și 10 culoare, pe Lacul Lebăda din Pantelimon. Evenimentul a fost organizat de Federaţia Română De Canotaj în colaborare cu Primaria Orasului Pantelimon, Balkan Rowing Association şi Agenția Națională pentru Sport.

În clasamentul pe naţiuni după numărul de puncte, Grecia a ocupat prima poziţie, cu 87 de puncte, urmată de România, 80 de puncte, Turcia, 80 de puncte, Serbia, 45 de puncte, Croaţia, 38 de puncte, Bulgaria, 28 de puncte, Macedonia de Nord, 6 puncte, Bosnia-Herţegovina, 1 punct.

3 COMENTARII

  1. […] România a cucerit 15 medalii la Campionatele Balcanice de canotaj pentru juniori şi cadeţi găzduite de Lacul Lebăda din Pantelimon, şapte de aur, trei de argint şi cinci de bronz. Balcaniada 2023 a fost competiția care a inaugurat prima pistă olimpică de canotaj, cu o lungime de 2000 de metri și 10 culoare, pe Lacul […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here