Acasă Uncategorized CANDIDAȚI LIBERALI, FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU TINERII

CANDIDAȚI LIBERALI, FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU TINERII

DISTRIBUIȚI

 Candidații liberali Eduard Hellvig și Nicolae Nasta și-au prezentat ideile și proiectele referitoare la județul Ilfov în cadrul unei reuniuni a tinerilor liberali ilfoveni. În cadrul unui seminar organizat la Fundata, tinerii liberali ilfoveni au discutat despre strategia de campanile electorală,

Candidații liberali Eduard Hellvig și Nicolae Nasta și-au prezentat ideile și proiectele referitoare la județul Ilfov în cadrul unei reuniuni a tinerilor liberali ilfoveni. În cadrul unui seminar organizat la Fundata, tinerii liberali ilfoveni au discutat despre strategia de campanile electorală, iar cei doi candidați și-au expus proiectele și și-au prezentat programele. ”Sunteți cea mai puternică organizație de tineret din țară și nu va spun asta ca să vă simțiți bine. Acțiunile voastre dau dovadă  de maturitate politică și sunt sigur că rezultatele din această campanie vor fi mai presus de așteptările noastre,” le-a spus ministrul Dezvoltării Eduard Hellvig, candidat din partea USL în Colegiul nr. 4 Ilfov.

Nicolae Nasta, candidat al USL pentru o funcție de senator în Colegiul 2 din județul Ilfov și-a prezentat proiectele referitoare la înființarea unor microferme, care să includă și centre de colectare a produselor agricole. ”Ilfovenii și mai ales tinerii au nevoie de locuri de muncă. Agricultura este unul dintre domeniile care ne pot asigura dezvoltarea”, a spus Nicolae Nasta. – I.Ț.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here