Acasă Info Local Captura de ”bizoni”, în grafic

Captura de ”bizoni”, în grafic

DISTRIBUIȚI

politiaÎn perioada 4 – 6 martie a.c., polițiștii rutieri au depistat cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Acestea au refuzat testarea alcoolscop/ recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei. Pe numele tuturor conducătorilor auto, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, la 6 martie, în jurul orelor 5.00, I.P.J. Ilfov a fost sesizat prin 112, cu privire la faptul că pe DN 2, în comuna Afumaţi, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. La faţa locului s-au deplasat polițiști din Voluntari care au stabilit că un bărbat, de 28 de ani, din orașul Voluntari, a condus o autoutilitară pe raza comunei Afumaţi, pe DN2 către Bucureşti, iar când a ajuns la intersecţia cu șoseaua Moara Domnească a pierdut controlul volanului intrând într-o clădire a unui complex comercial din localitate.

Întrucât șoferul se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, polițiștii i-au solicitat testarea alcoolscop, acesta refuzând atât testarea cu aparatul etilotest cât şi recoltarea de probe biologice.

De asemenea, pe numele a șase persoane polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. Dintre acestea, două au fost depistate în timp ce conduceau autovehicule fără a deține permis de conducere, două în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice și alte două persoane au fost depistate la volan fără permis de conducere si sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here