Acasă Economie Câți bani cheltuie angajații din Ilfov pentru cadouri

Câți bani cheltuie angajații din Ilfov pentru cadouri

DISTRIBUIȚI

Gadgeturile se află pe primul loc în topul darurilor pe care caută să le cumpere angajații din județul Ilfov în preajma Crăciunului, cu ocazia Secret Santa, traditțe americană devenită populară în ultimii ani și pe plan local.

Tot mai multe companii din România au adoptat ziua Secret Santa, în care angajații își acordă reciproc daruri, în urma unei trageri la sorți. De regulă, reprezentanții companiilor stabilesc un buget în care trebuie să se încadreze angajații participanti la Secret Santa.

Un angajat din Ilfov cheltuie, în medie, între 65 și 90 de lei pentru cadoul pe care îl face unui alt coleg de birou, anul acesta, arată un studiu realizat de Giftforyou.ro, un magazin online de cadouri care comercializează, printre altele, și daruri corporate. Analiza magazinului online a luat în considerare și căutările înregistrate de Google pentru circa 20 de cuvinte referitoare la cadourile de Secret, în perioada octombrie – noiembrie 2017, comparativ cu același interval din 2016.

”Interesul românilor pentru Secret Santa este din ce în ce mai ridicat, iar acest lucru se vede și prin evoluția anuală a bugetului pentru cadouri. La nivelul întregii țări, angajații vor aloca un buget mediu de peste 70 de lei pentru Secret Santa 2017, cu 20% mai mult decât anul trecut. În cel mai rău caz, bugetul per cadou pentru Secret Santa 2017 este cel puțin la nivelul celui de anul trecut. Angajații nu sunt dispuși doar să aloce mai mulți bani pentru cadourile colegilor, ci și să se documenteze mai bine, aspect vizibil și în timpul tot mai mare pe care îl petrec pe site, în căutarea darului perfect”, declară Raluca Pencu, director de marketing și vânzări în cadrul Giftforyou.ro.

Când vine vorba de gadgeturile pe care să le cumpere colegilor de serviciu, pe primele trei locuri în topul preferințelor angajaților din Ilfov se află amplificatorul 3d cu difuzor, stickul de memorie model cookie și stickul de memorie model ren. Salariații din Ilfov mai sunt interesați să cumpere și cabluri power share, suporturi astronaut pentru telefon, ceas alarmă care fuge și stick memorie model om de zăpadă. Toate acestea au crescut în octombrie și noiembrie 2017 față de perioada similară a anului trecut în ceea ce privește numărul de căutari pe Google.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × one =