Acasă Info Local Ce facem?

Ce facem?

DISTRIBUIȚI

Ne aflăm în mijlocul unei pandemii care ne afectează destul de grav socio-economic. Știm câte ceva despre acest virus, dar nu suficient de multe. Nu există o formulă cunoscută la nivel mondial care să dea rezultate convingătoare. Toate statele lumii încearcă diverse soluții, în speranța că o vor găsi pe cea miraculoasă. Și sistemul medical românesc, dar și guvernul caută soluții pentru a putea controla răspândirea acestui virus.

Un lucru este cert. Dacă ne comportăm ca și cum virusul nu ar exista, virusul face prăpăd este de părere Marian Petrache, președinte al Consiliului Județean Ilfov.

”Dacă am închide tot, astfel încât transmiterea COVID să fie aproape nulă, practic am omorî economia, deci societatea. Cu alte cuvinte trebuie să găsim o cale de mijloc astfel încât și să protejăm sănătatea, și să meargă mai departe viața noastră socio-economică. Tot felul de cârcotași comentează pe principiul ai basca și nu ai bască. Dacă este vreunul care are formula magică, s-o spună, să ne convingă și categoric o să-l urmăm cu toții. Nu am pretenția că acest guvern, pe această linie, a fost perfect. Dar în mod sigur a gestionat destul de bine situația. Să-i lăsam să-și facă treaba, iar noi să respectăm regulile cele mai simple: spălat pe mâini, purtatul măștii, distanțare. Sunt convins că vom reuși”, spune Petrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here