Acasă Info Local CEI 7 ”MAGNIFICI” PENTRU COLEGIUL 4 ILFOV

CEI 7 ”MAGNIFICI” PENTRU COLEGIUL 4 ILFOV

DISTRIBUIȚI

votŞapte candidaţi şi-au depus candidatura pentru alegerile parlamentare parţiale pentru un mandat de deputat în Colegiul 4 Ilfov, rămas vacant după demisia din Camera Deputaţilor a liberalului Eduard Hellvig.

Astfel, şi-au depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Ilfov Gabriela Szabo, (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), Dumitru Vasile (PDL), Gheorghe Andrei Daniel (PNL), Dumitru Simion (PMP), Ion Rogoveanu (PPDD), Andrei Octavian Ciozvarda Diaconescu (FC) şi Michael Heimann (PRM).

Eduard Hellvig: a demisionat din calitatea de deputat în data de 3 septembrie 2013, pentru a prelua un mandat de europarlamentar rămas vacant după demisia unui deputat liberal din Parlamentul European.

Gabriela Szabo: Cea mai bună atletă a lumii în 1999 vine de pe meleagurile bistrițene să facă afaceri în Capitală, ajunge ministru al Tineretului și Sportului și vrea să fie deputat de Ilfov, după ce în 2008 spunea despre politicieni că sunt nişte oportunişti care dorm în Parlament şi joacă Solitaire. În 2008, Szabo era curtată de liberali pentru un post de parlamentar. N-a fost să fie… Este doctor în Educație fizică și sport.

Vasile Dumitru: Fost consilier local, viceprimar al comunei Snagov și primar interimar, Dumitru Vasile este în prezent consilier județean. Deși a avut ocazia să plece la un partid aflat la putere, a rămas în PDL, pierzând ”la mustață” în 2012 fotoliul de primar.

Andrei Daniel Gheorghe: Fiul primarului din Otopeni este licențiat în Istorie și Administrație și doctorand în Istorie, cercetând evoluţia economiei româneşti între 1965 – 1984. Este liberal cu acte din 2006 și, după cum susține, are o educaţie naţional-liberală ”care vine dintr-un trecut pe care am reuşit să-l desluşesc şi să-l înţeleg şi faţă de care cred că port o răspundere”.

Dumitru Simion: Om de afaceri din zona Snagov, este prim-vicepreședinte al PMP Ilfov, acționar majoritar la compania Prodservice Act, societate care furnizează pentru comuna Snagov servicii de apă, canal și salubritate.

Ion Rogoveanu: Candidatul PPDD este un avocat cu experiență, membru al Baroului Ilfov din 1980, consilier local în Buftea. Programul său lectoral se axează pe trei coordonate: legalitate, echitate şi oportunitatea deciziilor care vor fi luate.

Andrei Octavian Ciozvarda Diaconescu: Este cel mai tânăr dintre candidați. Liderul Tineretului Forța Civică este manager de firmă, master în Ingineria sistemelor de comunicații la University of Portsmouth (Marea Britanie).

Michael Heimann: Fost președinte al Asociației Române a Importatorilor de Echipamente și Accesorii Auto, peremistul Heimann pledează pentru instituirea venitului minim la nivel european, o măsură care nu poate fi aplicată în România prea curând. De fapt, el candidează, pe poziția a 12-a, și pentru Parlamentul European, șansele sale fiind nule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here